Bedrijfstuin

Zoekt u een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw bedrijfstuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij een allround en betrokken partner voor bedrijven. Zo helpen wij bedrijven met onkruidbestrijding en onderhoud van plantvakken en maaionderhoud van gazons etc.

Bedrijfstuin onderhoud Een goed onderhouden bedrijfstuin werkt positief voor de uitstraling van uw bedrijf. Mooie bedrijfstuinen zorgen er namelijk voor dat uw (potentiƫle) klanten een goede indruk krijgen van uw bedrijf. Deze goede indruk krijgen zij niet als er veel onkruid groeit in uw tuin J. de Mooij Hovenier zorgt ervoor dat uw bedrijfstuin goed wordt onderhouden.

Maar dat is nog niet alles, want wij kunnen voor u ook uw complete bedrijfsterrein netjes maken en houden. Daardoor bent u voor een totaalpakket aan diensten bij ons echt aan het juiste adres. Op deze manier kunt u zich richten op uw kernactiviteiten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw terrein wel netjes erbij ligt. Hierdoor bent u verzekerd van een mooi visitekaartje voor uw bedrijf!

Snelle en flexibele service

J. de Mooij Hovenier staat bij het onderhoud van uw bedrijfstuin voor een snelle en flexibele service. Deze service kunnen wij u bieden dankzij de jarenlange ervaring van onze medewerkers en ons uitgebreide gereedschapspark. Wij werken probleemoplossend en stemmen onze dienstverlening altijd af op uw wensen en behoeften. Op basis van onze expertise en uw wensen kunnen wij de frequentie van het onderhoud van uw bedrijfstuin afstemmen. In overleg kunnen we u ook helpen bij speciale gelegenheden.

Heeft u bijvoorbeeld een open dag, dan kunnen wij daarvoor uw bedrijfsterrein helemaal netjes maken. Naast de snelle en flexibele service, kunnen wij u ook nog eens tegen scherpe tarieven helpen. Dit kan door de efficiƫnte manier van werken van onze medewerkers en de inzet van de beste machines.