Periodiek tuinouderhoud

Periodiek tuinonderhoud door J. de Mooij Hovenier – wat houdt dat in?

Periodiek en gestructureerd tuinonderhoud geeft niet alleen altijd een verzorgde tuin, maar ook een heel prettig gevoel als je thuis komt na een lange dag werken, of net terug komt van vakantie. De tuin ziet er altijd tip top uit omdat de tuin periodiek wordt onderhouden door de vakmannen van J . de Mooij Hovenier. Als u thuis komt kunt u direct gaan genieten en daar wordt iedereen blij van.

Hoe gaat periodiek tuinonderhoud in zijn werk? Als tijd of groene vingers bij jou ontbreken kun je kiezen voor periodiek tuinonderhoud. Wij komen eerst geheel vrijblijvend de tuin bekijken. Wij inventariseren de tuin en bespreken welke werkzaamheden er periodiek moeten worden uitgevoerd. Dit kan zijn een voorjaarsbeurt, een zomerbeurt of een najaarsbeurt. Maar ook het 2x per knippen van alleen de hagen , of het snoeien van de fruitbomen , snoeien van bomen , leilindes of snoeien van de dakplatanen. Vooraf wordt vast gelegd welke werkzaamheden worden uit gevoerd, tegen welk tarief en wanneer het wordt uit gevoerd. Zo heb je er geen omkijken meer naar en kun je nog meer genieten van je eigen tuin.

Maar wat als ik voor alle tuinonderhoud geen tijd heb? Ook het complete tuinonderhoud inclusief het onderhoud aan de paden en terrassen en inclusief alle maaiwerk en het onderhoud aan de vijver. Het kan allemaal worden verzorgt door de vakmannen van Hovenier J de Mooij.

Wij ontzorgen je volledig! Ook hiervoor komen wij eerst vrijblijvend langs. Vooraf inventariseren wij de tuin en de wensen die er zijn. Hoe vaak moet er gemaaid, hoe vaak moet er bij gemaaid, mag het gras blijven liggen of gaan we het opvangen. Hoe vaak worden de hagen geknipt? Hoe vaak de randen afgestoken… enz. Alles wordt vast gelegd in een onderhoudscontract. In dat onderhoudscontract staat ook een onderhoudsschema hierop staat keurig omschreven welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd. Klik hier voor onze onderhoudsabonnementen.

Maar wat als ik toch zo nu en dan wel wat wil doen? Ook dat is mogelijk bij John de Mooij Hovenier. Wij maken een tuinonderhoudscontract op en spreken een totaalprijs per jaar af. Wij houden alle gewerkte uren en materialen bij. Aan het einde v/h jaar krijgt u keurig een overzicht van de gewerkte uren en materialen. Zijn er minder uren gemaakt dan in het contract is vastgelegd dan wordt dit verrekend of gebruikt om even wat extra werkzaamheden uit te voeren. Zo ben je vrij om ondanks dat je alles hebt uitbesteed ook zelf nog lekker even bezig kunt zijn in je eigen tuin. Het hoeft dan niet, maar het kan en daar wordt iedereen blij van.

Wintertuin

 

Voorjaarstuin

 

Zomertuin